FEG Ögonfransserum

fegFEG ögonfransserum säljs i en liten plastflaska. Den är stor nog för att innehålla 3 ml av vätskan, vilket är den mängd som används under den fem månader långa behandlingen. Tack vare det faktum att FEG består av naturliga ingredienser rekommenderas allergiska personer att rådfråga en läkare innan de applicerar ögonfransserumet för första gången. Samma komponenter ansvarar för ögonlocken och huden runt ögonen.

Tjockleken hos FEG ögonfransserum försvårar appliceringen.

Med hjälp av den medföljande borsten måste man gnida ut produkten flera gånger. Dessutom kan FEG få ögonfransarna att klumpas ihop och lämna kvar vita fläckar som torkar in och gör appliceringen av smink mycket svårare. För att ta bort de oattraktiva fläckarna som blir kvar från ögonfransserumet kan man använda antingen en vätskebaserad sminkborttagning eller en bomullstuss med varmt vatten. Om produkten når ögonen kan det leda till obehag och till och med orsaka allergiska reaktioner.

FEG ögonfransserum innehåller inte bara ämnen som påverkar ögonfransarnas tillväxt, de är också naturliga ämnen. Detta är bland annat vitamin B12, extrakt från gurka, grönt te, och pumpafrön. De som är allergiska mot någon av ingredienserna rekommenderas självklart inte att använda produkten. Faktum är att extrakten från växter kan indikera att ögonfransserumet bara har vårdande egenskaper.

Efter flera månaders behandling blir ögonfransarna friskare, återfuktade, flexibla, och oftast sötare. Å andra sidan är det tveksamt om de förlängs eller blir tjockare. Det är dessutom svårt att se om ögonfransarna blir starkare eller föryngras. Tyvärr uppfyller FEG ögonfransserum inte våra förväntningar.

Eftersom FEG ögonfransserum kan köpas via internet kan man stöta på många falska kopior av produkten. Det rekommenderas självklart inte att man använder sådana produkter, eftersom de kan orsaka skadliga bieffekter, irritationer, allergier, och till och med hudsjukdomar och ögonsjukdomar.

Fördelar:

  • Tar hand om ögonfransar och huden på ögonlocken
  • Återfuktar ögonfransar och gör dem flexibla
  • Naturlig sammansättning

Nackdelar:

  • Varken förlänger eller förbättrar tjocklek
  • Metod för applicering
  • Många förfalskningar