Hur man använder ögonfransserum

Vem skulle inte vilja ha långa glänsande fransar? Alla kvinnor gör allt som de kan för att förbättra skicket på sina fransar. Det är viktigt att inse att alla sorters mascaror och fransförlängningar kan ge dig det motsatta resultatet med tiden. Än så länge så är ögonfransserum det enda naturliga sättet att förstärka dina fransar på. Har använder man ett ögonfransserum? Ta det lugnt och fortsätt läsa.

Steg 1 – Ta Bort Makeup

De flesta, om inte alla hudprodukter funkar inte på överbelastad hud. Aktiva medel kan inte penetrera genom spårev av makeup och andra orenheter. Ögon primer, concealer och ojlig ögonkräm blockerar de ögonfransserumets naturliga ingredienser från att verka till sin fulla potential. Kom ihåg att alltid göra rent din hud innan du applicerar ögonfransserumet. Torka din hud med en handduk så att det inte finns någon fukt kvar på dina ögonlock. De flesta ögonfransserum rekommenderas att användas precis innan du går till sängs då det i alla fall är ett perfekt tillfälle att tvätta ansiktet på.

Steg 2 – Applicering

När ditt skin är kristallklart använd ögonfranserumet enligt tillverkarens instruktioner. Majoriteten av förstärkare har en liten applicerings borste som ser ut som en eyeliner applicerare. Du bör börja med att applicera ögonfransserumet från den inre ögonkanten och röra staven längs franslinjen mot den yttre kanten av ögat. Det finns inget behov av att använda produkten på den undre franslinjen eftersom serumet kommer överföras då du blinkar. Vissa förstärkare har en mascara liknande borste och man applicerar genom att vicka mot fransarna från rötterna ut mot toppen. Alla ögonfransserum stimulerar hårväxten så om du har glesa ögonbryn så kan du använda den där även om tillverkaren inte nämnt detta möjliga alternativ.

Steg 3 – Behandling

Fransarnas växtfas pågår i 90-150 dagar vilket är den optimata tiden för alla ögonfransserum att värka på. Om förstärkarens tillverkare lovar otroliga resultat efter bara 10 dagar så kan det helt enkelt inte stämma. Det tar dig för fransar att växa och om du vill se resultaten måste du vänta i minst 6 veckor. För bäst resultat, försök att använda ögonfransserumet innan du går till sängs så att de aktiva medlen har gott om tid på sig att ta sig till fransarnas hårsäckar och verka därifrån.

Steg 4 – Håll dig Lugn och Fortsätt Använda Ögonfransserumet

Även det bästa ögonfransserumet kommer inte funka om du fortsätter att glömma att använda det. Att komma ihåg att applicera serumet kanske kan verka svårt men du kommer märka att det bara tar 3 sekunder och kommer snabbt bli en del av din läggdags rutin.