LILASH Ögonfransserum

lilashÖgonfransserum – Lilash – rekommenderas för personer som har korta och tunna ögonfransar. Produkten säljs i en smal flaska med 5,91 ml, och flaskan ligger i sin tur i en färgglad kartong.

Först och främst måste Lilash ögonfransserum användas regelbundet. Appliceringen måste utföras varje kväll på helt rengjorda och torra ögonlock. Man kan använda den medföljande applikatorn (en tunn borste) för att rita en linje på ögonfransbasen. Produkten bör distribueras jämnt på de övre och nedre ögonlocken. Den stora fördelen med ögonfransserumet är att det inte lämnar några fläckar (vattenliknande eller vita) i ansiktet. Å andra sidan, om kosmetikan når ögonen, måste man vara beredd på irritation som i de flesta fall består av en stickande känsla, en kliande känsla, eller rodnad. I sådana fall är det förstås nödvändigt med snabba reaktioner. Generellt sett rekommenderas det att man sköljer ögonen med varmt vatten för att lindra irritationen. Om detta inte hjälper måste man avbryta behandlingen eller till och med söka upp en dermatolog eller ögonläkare.

De första effekterna av behandlingen med Lilash ögonfransserum ska synas efter cirka en månads systematisk applicering.

Resultatet är främst en stärkande, föryngrande, återfuktande effekt, och förbättring av ögonfransarnas flexibilitet. I takt med att tiden går blir ögonfransarna längre och tjockare, men bara lite. Dessa effekter varar i cirka två månader efter att behandlingen är över. Tyvärr återgår ögonfransarna till sitt tillstånd innan behandlingen med Lilash så fort användningen upphör.

Det är värt att nämna att man kan köpa en mindre version av Lilash ögonfransserum, som innehåller 2,95 ml av produkten. Denna mängd räcker mer eller mindre till fem månaders behandling med Lilash. Den mindre versionen av Lilash kan användas ungefär som ett prov på ögonfransserumet.

Fördelar:

  • Fin förpackning
  • Enkel applicering
  • Stärker och vårdar ögonfransar
  • Olika volymer att välja mellan

Nackdelar:

  • Kan orsaka irritation
  • Liten förlängning av ögonfransarna
  • Effekterna är inte så långvariga