NEULASH Ögonfransserum

NEULASHNeulash ögonfransserum rekommenderas till alla kvinnor, oavsett ålder och hudtyp. Dess mål är följande: att förlänga ögonfransar och göra dem tjockare, att vårda ögonlocken och ögonfransarna, och att lindra eventuella irritationer. Kosmetikan säljs i en silverfärgad flaska om antingen 3,2 ml eller 6 ml. Flaskan säljs i sin tur i en kartonglåda.

Neulash har en vätskeliknande konsistens och är transparent (ingen färg alls).

Därför kan även män dra nytta av ögonfransserumet utan att vara rädda för missfärgade ögonlock. Dessutom kan även personer som bär kontaktlinser använda Neulash. Det rekommenderas att man tar bort kontaktlinserna innan man applicerar Neulash. Efter 15 minuter, när kosmetikan har absorberats, kan man sätta in linserna igen. Kvinnor som har falska ögonfransar kan också använda Neulash då kosmetikan inte löser upp det lim som används för att fästa falska ögonfransar.

Under de första applikationerna av Neulash ögonfransserum kan man uppleva en lätt stickandekänsla. Den kan orsakas av kosmetikans tillvägagångssätt. Känslan försvinner efter en viss tid och förväntas inte återkomma. Irritation i form av missfärgningar av ögonlocken eller rodnad i ögonen bör inte heller ske. Om du upplever allvarligt eller växande obehag rekommenderas det att du avbryter behandlingen eller till och med rådfrågar en läkare.

Appliceringen av Neulash ögonfransserum anses vara enkel och snabb. Allt som måste göras är att dra en tunn linje på ögonfransarnas bas på både det övre och det nedre ögonlocket. Produkten absorberas snabbt och stimulerar folliklarna i ögonfransarna direkt. Appliceringen måste utföras varje kväll ända tills de önskvärda resultaten uppnås. Man behöver inte återapplicera Neulash på morgonen eller under dagen. När resultaten är tillfredsställande rekommenderas det att man använder ögonfransserumet var tredje dag.

Neulash ögonfransserum föryngrar och tar endast hand om ögonfransarna. Som en konsekvens av detta blir ögonfransarna starkare, hälsosammare och sötare. Efter cirka tre veckors behandling kan man märka tjockare ögonfransar och en förlängning om cirka 2 mm. Dessutom blir huden på ögonlocken mjukare.

Fördelar:

  • Vård av ögonfransarna
  • Enkel applicering
  • Rekommenderas även för män

Nackdelar:

  • Förlänger inte fransarna till 100 %
  • Förbättrar inte ögonfransarnas tjocklek
  • Kan missfärga ögonlocken
  • Kan irritera