QUICKMAX Ögonfransserum

QuickmaxQuickmax ögonfransserum rekommenderas för personer som vill ha längre, tjockare, starkare och sötare ögonfransar. Flaskan innehåller 5 ml av produkten, vilket räcker till cirka sex månaders behandling. Under den här tiden bör ögonfransarna få den längd och tjocklek som användaren önskar.

Quickmax måste appliceras med hjälp av en borste, som liknar den som hör till en vanlig eyeliner. Generellt sett ska kosmetikan distribueras längs ögonfranslinjen på det övre ögonlocke.t det lägre ögonlocket utsätts för produkten senare, medan du sover. Tyvärr förhindrar borstens storlek en precis applicering. En del av locket som hålls i handen är mycket större än applikatorns överdel. Som en konsekvens av detta kommer användaren att gnida ögonlocken och ögonbrynen mot handtaget.

De första effekterna syns efter cirka en månads regelbunden användning.

Ögonfransarna blir definitivt vårdare, starkare och mörkare. Quickmax ögonfransserum erbjuder dessutom återfuktning och gör ögonfransarna lite mer böjda och glansiga. Tack vare detta blir ögonfransarna fylligare och större när de täcks av mascara. När fler månader går kan du uppleva fler förändringar, till exempel förlängda ögonfransar och ökad tjocklek. Så fort en användare får de ögonfransar hon vill ha rekommenderas det att man applicerar produkten ett par gånger i veckan för att behålla de uppnådda effekterna.

Ögonfransserumet har en vätskeliknande konsistens, har ingen särskild färg, men förgylls av en delikat doft. Personer med känslig hud kanske inte är nöjda med dofterna i Quickmax. Det är ingen överraskning att sådana ingredienser kan orsaka irritation i form av röda märken eller torr hud. Om en användare upplever obehag rekommenderas det att behandlingen avbryts omedelbart. För att lindra obehaget kan man också använda kompresser med kamomill.

Fördelar:

  • Effektivitet
  • Pigmentfri
  • Applicering påminner om en eyeliner
  • Vårdar och förlänger ögonfransar

Nackdelar:

  • Kan irritera
  • Obekväm applikator
  • Dofter ingår