REVITALASH Ögonfransserum

revitalashRevitalash ögonfransserum rekommenderas för personer som vill ha längre, tjockare och sötare ögonfransar. Produkten finns i två versioner: den första med en kapacitet om 2 ml, och den andra som innehåller 3,5 ml av kosmetikan. Båda säljs i en liten blå och silverfärgad låda. Inuti finns två delar som skyddar flaskan från inte bara mekaniska skador, utan också från att läcka. Den andra delen innehåller en broschyr med all nödvändig information.

De första effekterna av behandlingen med Revitalash är märkbara efter fyra till sex veckors applicering.

Man kan märka en svag förlängning och stärkande av ögonfransarna. Ögonfransarna förlängs lite ända fram till den sista appliceringen, och deras tillstånd förbättras samtidigt som fuktnivån ökar, och generellt sett blir ögonfransarna mer flexibla och hälsosamma. Tyvärr varar effekterna av behandlingen med Revitalash inte särskilt länge, för de uppnådda effekterna har en tendens att försvinna cirka två månader efter behandlingens upphörande.

I början av behandlingen med Revitalash kan man uppleva lätt irritation. Stickande och kliande känslor, och ibland även rodnad i ögonen, kan upplevas av personer som har känsliga ögon och ögonlock, är mottagliga för allergier, eller har en tendens att utveckla liknande reaktioner på en av ingredienserna i Revitalash. Gravida, ammande, och personer som lider av ögonsjukdomar eller hudsjukdomar bör rådfråga sin läkare innan de påbörjar behandlingen.

Revitalash INCI: Aqua, Glycerin, Biotin, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Disodium Phospahte, Phosphoric Ac.,Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Butylene Glycol, Calendula Officinalis Extract, Panax Ginseng Extract, Serenoa Serrulata Extract, Camellia Sinensis Extract, Swertia Japonica Extract, Triticum Vulgare Germ Protein, Pentylene Glycol, Biotinoyl Tripeptide-1, Octapeptide-2.

Applikatorn som medföljer Revitalash ögonfransserum är en tunn borste. Med hjälp av denna måste man måla en tunn linje vid ögonfransarnas bas på de övre och nedre ögonlocken. Även om produkten har en vätskeliknande konsistens absorberas den snabbt och rinner inte ner i ögonen. Så fort de önskade effekterna har uppnåtts rekommenderas det att man använder Revitalash tre till fyra gånger per vecka. Effekterna av behandlingen varar så länge folliklarna erhåller vårdande ämnen.

Fördelar:

  • Tar hand om ögonfransar
  • Söt och praktisk förpackning
  • Enkel applicering
  • Förlänger ögonfransarna lätt

Nackdelar:

  • Effekterna försvinner snabbt
  • Rekommenderas ej för allergiska personer
  • Kan irritera