XLASH PRO Ögonfransserum

xlash pro 2Xlash Pro ögonfransserum säljs i en smal flaska om 3 ml. Denna mängd varar i de fem månader som utgör behandlingen. Under behandlingen ska ögonfransarna bli längre, tjockare, starkare, och vårdade. Appliceringen påminner om användning av en vanlig eyeliner.

De första effekterna av behandlingen med Xlash Pro är märkbara efter tre till fyra veckor. De slutgiltiga resultaten kan synas efter fyra månader. Efter sexton veckor kan Xlash Pro användas ett par gånger i veckan. Produkten rekommenderas särskilt för de som vill ha friska, långa och söta ögonfransar. Tyvärr kan inte alla dra nytta av Xlash Pro ögonfransserum – behandlingen rekommenderas ej för personer som är mycket unga, som lider av allergier, som är gravida, eller som ammar.

Hur applicerar man Xlash Pro ögonfransserum?

Till att börja med bör varje applicering inledas med handtvätt och borttagning av smink. Särskilt uppmärksamhet bör förstås tillägnas området runt ögonen, eftersom endast ren hud är en bra yta för att ögonfransserumet ska kunna absorberas och börja påverka ögonfransarna. Om användaren bär kontaktlinser bör dessa tas ur. Cirka 15 minuter efter appliceringen av Xlash Pro kan man sätta in linserna igen. Eftersom flaskan är full av kosmetika rekommenderas det att man är mycket försiktig och skonsam när man tar ut applikatorn. När borsten tagits ur flaskan bör den användas för att distribuera kosmetikan längs den övre ögonfranslinjen. Man behöver inte applicera Xlash Pro på den nedre ögonfranslinjen eftersom kosmetikan når området när man sover.

Under behandlingen kan användarna drabbas av stickande känslor och rodnad i ögonen. Efter flera appliceringar kan man också märka en ljust lila rad på platsen man applicerat Xlash Pro. Om produkten hamnar i ögonen måste man reagera snabbt genom att skölja ögonen med friskt vatten. Om irritationen inte försvinner rekommenderas det att man avbryter behandlingen. I allvarliga fall, till exempel när obehaget blir starkare, behöver man genast rådfråga en dermatolog eller optiker.

Fördelar:

  • Effektivitet
  • Rekommenderas för personer med kontaktlinser
  • Har mindre effekter

Nackdelar:

  • Kan irritera
  • Man måste vänta länge på att uppnå effekter
  • Ögonfransserumet kan spillas ut om man öppnar vårdslöst