Hur funkar ögonfransserum?

Ett effektivt ögonfransserum bör verka enligt tillverkarens löfte. Enligt dess egenskaper så kan det förtjocka och förlänga fransar. Vissa ögonfransserum kan endast återfukta eller ge näring åt fransarna utan att ge extra volym. Vad är det som fåt ögonfransar att funka på så många olika sätt? Och vad i hela världen är ögonfransserum?

För att ögonfransserum ska funka effektivt så finsn det vissa villkor de måste uppnå.

Bra applicerare, en formel rik på aktiva medel och applicerings metoden.

Ett ögonfranserums formel som baserats på naturliga, växt-baserade ingredienser ska vara säker och väldigt effektiv. Eteriska oljor, Vitamin E och B5 snabbar upp fransväxten och tål ögonfransens livsfas. Den naturliga formeln lindar huden och ge djup återfuktning och näring till fransarnas hårsäckar och självaste fransarna. Den skall aldrig orsaka något obehag i from av rodnad, klåda eller svullnad. Om detta sker, sluta använda produkten och kontakta din allmänläkare för vidare råd. Det finns dock vissa personer som har väldigt känslig hud, så för att eliminera negativa effekter, applicera först en liten bit ögonfransserum på dinsidan av armen och kolla om det uppstår någon hudreaktion. Detta är det snabbaste sättet att se om frans förstärkaren är säker för dig att använda.

Appliceraren spelar en viktig roll i ögonfransserumets behandling. Borsten skall vara liten och spetsig så den kan täcka franlinjens område med precision. En för stor eller stel applicerare kanske inte fördelar serumet jämt. Vissa ögonfransserum har mascara-liknande borstar och de anses inte vara lika effektiva som den spetsiga appliceraren. Med tiden så kommer fransarna se starkare, glansigare och hälsosammare ut men den kommer inte få dem att växa sig längre eller tjockare.

Man är oftast inte uppmärksam på hur man applicerar ögonfransserumet. Kom ihåg att börja från ögats inre kant och föra appliceraren precis längs franslinjen mot ögats yttre kant. Om produkten används innan läggdags så finns den inget behov av att sätta ögonfransserumet på den undra franslinjen eftersom prdukten kommer överföras när dina ögon är stängda.