LASHCODE Ögonfransserum

Tro det eller ej, Lashcode serum är ett av de bästa serumen. Om du aldrig har använt några fransförstärkare förut, men letar efter en perfekt produkt så är Lashcode en fullträff!

Du kommer att se dess effektivitet redan i början av behandlingen. Du behöver inte oroa dig om dina ögonlock är väldigt känsliga eller om du använder kontaktlinser. Lashcode har testats ordentligt och alla kan använda det.

Det här serumet har massvis av fördelar så det överträffar sina konkurrenter. Framför allt har Lashcode en stor kapacitet, räcker länge och dess pris är rimligt med tanke på den kvalitet och de snabba resultat du får.

Lashcodes huvudsakliga uppgift är att stimulera nya fransar att växa.

Därför framhävs dina fransar på ett vackert sätt och du förtrollar folk runtomkring dig med effekten av en miljon fransar! Tack vare Lashcode har många kvinnor slutat med falska förlängningar. Det gör ögonfransarna så fina att du använder mascara bara för att du känner för det, inte för att du behöver öka deras längd, tjocklek eller volym. Lashcode omdefinierar dina egna fransars skönhet.

Du kommer inte att behöva någon eyeliner, penna eller mascara. Lashcode gör naturliga fransar 50% längre och tjockare! Du får även dubbel fransvolym. Det är därför du borde ta farväl av lösfransar en gång för alla. Njut av dina naturliga fransar. Sluta med fransböjare och förlängningar – Lashcode är det bästa valet som ger dig underbara fransar!

Det spelar ingen roll om du lider av korta, ljusa eller uttunnande fransar, den här produkten är en kur mot alla fransproblem.

Lashcode gör inte bara fransarna längre, tjockare och mer upplyfta utan det gör även att de mår bra. Under de första veckorna av behandlingen är fransarna synbart starkare. Serumet håller även optimala fuktnivåer och konditionerar huden på ögonlocken.

Applikationen är snabb och enkel: applicera det en gång per dag (t.ex. på kvällen efter att du tar bort ditt smink) på torr hud på ögonlocken (liknar eyeliner-applicering). Produkten absorberas snabbt och börjar stärka hårfolliklarna från dag ett. Ett enda jämnt drag är allt som behövs. Det är det enda som står emellan dig och fantastiska, tjocka, välmående fransar – en enkel gest!

FÖRDELAR:

  • Stimulerar tillväxt, förlänger och gör ögonfransarna tjockare.
  • Garanterar optimala fuktnivåer.
  • Har en konditionerande effekt på huden på ögonlocken.
  • Enkel att applicera.
  • Första effekterna redan efter två veckor.

NACKDELAR:

  • Finns endast hos onlinebutiker.